Tancat per vacances

Com cada any, quan arriba la calor ens prenem uns dies per a la reflexió, la introspecció i la recàrrega de les bateries mentals. Ha estat un any força difícil en el terreny personal i professional, però la vostra companyia ha ajudat a fer-lo més suportable. Gràcies per seguir-nos i, si aquesta maleïda crisi que tot ho devora no ho impedeix, ens tornem a llegir des del 27 d’agost, ja amb les energies renovades i amb moltes noves històries per explicar. No ens perdeu la pista! Bon estiu!

summer-at-lonely-beach-1440x9001.jpg

PD: Recordeu que també ens podeu seguir a través de Facebook i Twitter, on al llarg de l’estiu anirem recordant alguns dels articles més destacats del curs 2011-2012.

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús