Ja pots votar per “Ciències Socials en Xarxa” als Premis Blocs Catalunya 2012

logo.jpgAquesta setmana, i fins el 10 de setembre, s’ha obert el període de votació pels Premis Blocs Catalunya 2012, i aquest blog es torna a presentar dins de la categoria “Història, tradicions i patrimoni”. Després de ser finalistes el 2011, a la tercera anirà la vençuda?

Podeu donar un cop d’ull als altres blogs presentats, que com cada any n’hi ha de molt bons, i si ho considereu apropiat votar per nosaltres en aquesta direcció. Per fer-ho caldrà que us registreu com a usuaris a la web de STIC en la pestanya que trobareu a la dreta de la pantalla. El registre és molt senzill i es pot fer només amb un email i password o, si no voleu registrar-vos com a nous usuaris, podeu fer-ho directament entrant com a usuaris personals de Facebook o Twitter (si teniu un compte, és clar).

Un cop registrats, s’accedeix al panell d’usuari STIC i des de aquí al taulell de votació del Premis Blocs 2012, on hi trobareu les 15 categories temàtiques. En seleccionar una categoria (en el nostre cas “Història, tradicions i patrimoni. Premi Òmnium Cultural”), apareixeran tots els blocs que hi participen, ordenats alfabèticament i per perfils. Només podeu emetre un vot per categoria així que escolliu bé, encara que no sigui per aquest blog, perquè després no podreu canviar-lo.

És d’agrair aquesta iniciativa que cada any realitza la STIC perquè, a més de donar la possibilitat de participar obertament a tots els blocaires, permet donar a conèixer la gran qualitat de la blogosfera catalana, una de les més actives i de millor nivell que podem trobar a la xarxa.

Tant si ens voteu com si no ho feu, gràcies per participar!!!

Comparteix

  Comentaris

  • Montserrat Vlajuliu Martinez

   23/07/2012 - 11:06

   Magnífic el vostre blog CIÈNCIES SOCIALS EN XARXA i HISTÒRIA DE L’ART. Trobo a faltar història de les dones. El proper curs preparem DONA A LA INDUSTRIALITZACIÓ al CECBLL.

  • Vicente Moreno Cullell

   23/07/2012 - 11:18

   Moltes gràcies Montserrat. És veritat que en aquest temps no he escrit massa articles sobre “història de les dones”, una categoria historiogràfica en la qual tard o d’hora m’hauré de posar a fons, però alguna cosa sí que pots trobar en aquesta etiqueta:

   https://blogs.sapiens.cat/socialsenxarxa/etiqueta/historia-de-les-dones/

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús