Finalista als Premis Blocs Catalunya 2011

logo.jpg

Avui s’han donat a conèixer els finalistes dels Premis Blocs Catalunya 2011 i aquest blog ha estat seleccionat com a finalista dins de la categoria “Història, tradicions i patrimoni. Premi Òmnium Cultural”. És un honor compartir nominació amb en Jordi Bonvehí i les seves Històries Manresanes i el blog Mans de Catalunya Ràdio.

Moltíssimes gràcies a tots aquells que ens heu votat, als que vàreu participar votant per qualsevol altre dels grans blogs que existeixen en llengua catalana (en aquests moments més que mai) i, especialment, a tots els que passeu cada dia per aquestes pàgines per conèixer una mica més de la nostra història. Ara només queda esperar el veredicte del jurat que es produirà el 30 de setembre i l’1 d’octubre.

Fins aleshores nosaltres no deixarem de fer història, que és el que ens agrada!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús