Ja pots votar per Ciències Socials en Xarxa als Premis Blocs Catalunya 2011

logo.jpgAvui s’ha obert el període de votació pels Premis Blocs Catalunya 2011, i aquest blog es presenta dins de la categoria “Història, tradicions i patrimoni. Premi Òmnium Cultural”. Podeu donar un cop d’ull als altres blogs presentats, que n’hi ha de molt bons, i si ho considereu apropiat votar per nosaltres en aquesta direcció.

Per fer-ho caldrà registrar-se com a usuari a la web de STIC en la pestanya que trobareu a la dreta de la pantalla. El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password o, si no voleu registrar-vos com a nous usuaris, podeu fer-ho directament entrant com a usuaris personals de Facebook o Twitter (si teniu un compte, és clar). Un cop registrat, s’accedeix al panell d’usuari STIC i des de aquí al taulell de votació del Premis Blocs 2011, on hi haurà les 12 categories temàtiques. Quan l’usuari selecciona una categoria (en el nostre cas “Història, tradicions i patrimoni. Premi Òmnium Cultural”), apareixen els blocs que hi participen, ordenats alfabèticament i per perfils. Només podeu emetre un vot per categoria així que escolliu bé, encara que no sigui per aquest blog, perquè després no el podreu canviar.

És d’agrair aquesta iniciativa que cada any realitza STIC perquè, a més de donar la possibilitat de participar obertament, permet donar a conèixer la qualitat de la blogosfera catalana, una de les més actives i de millor nivell que podem trobar a la xarxa.

Tant si ens voteu com si no ho feu, gràcies per participar!!!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús