Bones vacances!!!

Amb les entrades d’avui ens acomiadem de tots vosaltres fins a la tornada d’unes necessàries i, espero, reparadores vacances d’estiu. Ha estat un curs realment esgotador i necessito uns dies de desconnexió total a l’espera de clarificar finalment el meu futur professional a partir del setembre.

D’aquesta manera, donem per finalitzada aquesta primera temporada de Ciències Socials en Xarxa a Sàpiens.cat especialment satisfets amb l’acollida que ens heu donat en aquesta nova finestra a la història que és la pàgina web de Sàpiens. Moltíssimes gràcies a tots els que seguiu el blog i ens retrobem a partir del 30 d’agost amb les piles carregades i un munt de noves històries per explicar-vos. Sigueu feliços!!!

vacances3.jpg

france-paris-vacation.jpg

Comparteix

  Comentaris

  • Puig

   29/07/2010 - 10:38

   Bones vacances Vicente. I sobretot, a partir del 30 d’agost continua explicant-nos coses tan interessants com en aquesta primera campanya.

  • Marat

   29/07/2010 - 20:22

   Et mereixes unes bones vacances. Gràcies per els teus interessantíssims articles!!!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús