Entrades amb l'etiqueta ‘consulta’

Tornem-hi!

Dimecres, 6/10/2010

Després de les vacances, d’atendre afers posposats per la mateixa campanya d’excavació i de les festes de Santa Tecla, tornem a emprendre l’activitat del bloc. Val a dir que la freqüència d’entrades no serà ni de bon tros la mateixa, tenint en compte que ara iniciem una fase d’estudi que s’alterna amb altres activitats que desenvolupem conjuntament o separadament. Amb el suport dels amics de Sapiens, aquest bloc romandrà obert per oferir-vos totes les novetats relacionades amb un projecte en què l’excavació arqueològica només és una fase més d’una recerca que ja acumula 10 anys d’existència.
 
Malgrat la nostra inactivitat, el bloc ha continuat consultant-se fins a arribar a la xifra actual de 11.000 consultes en català i 2.300 en castellà. Valorem positivament aquesta resposta i tot plegat ens ha fet reflexionar sobre una sèrie d’aspectes relacionats amb la difusió de la pràctica arqueològica. Precisament, l’entrada Hem arribat a les 3.500 visites va ser una de les més comentades, amb alguna crítica, però tot plegat es tractava de reflexions d’uns professionals que, sorpresos pel vostre seguiment, intenten seguir, amb la màxima dignitat possible, una evolució tecnològica que no té aturador.
 
En aquesta nova etapa us anirem informant de les conferències que puguem efectuar, de notícies o activitats relacionades amb la recerca de l’acròpolis de Tarragona i, en definitiva, de tot allò que us permeti seguir tot el procés de recerca i difusió que duem a terme des de la nostra activitat quotidiana.

Ens ha complagut molt la publicació, durant aquest temps, d’un article d’una de les nostres col·laboradores, Aurora Muriente, al suplement dominical d’El Nuevo Día, un diari del seu país, Puerto Rico. El podeu llegir a continuació. Ja podem afirmar que hem travessat el charco!

article aurora-1_01.JPG

article aurora-2_01.JPGarticle aurora-3_01.JPG