La primera conferència, el 22 d’octubre

La primera conferència sobre els treballs arqueològics duts a terme a la Catedral de Tarragona es farà el divendres 22 d’octubre (i no el dia 14, com s’havia anunciat anteriorment) a les 19.30 a la sala del sarcòfag d’Hipòlit (Pretori Romà).

Aquesta conferència forma part del programa d’actes que s’ha organitzat amb motiu del 10è aniversari de la declaració de Tàrraco Patrimoni Mundial de la Unesco (vegeu aquí el programa d’actes).

Us hi esperem.

Comparteix

  Etiquetes: , ,

  Comentaris

  • Tweets that mention La primera conferència, el 22 d’octubre – Sapiens.cat — Topsy.com

   06/10/2010 - 19:20

   […] This post was mentioned on Twitter by Mariona Aragay, Jordi Bages. Jordi Bages said: RT @marionaaragay: La primera conferència sobre els treballs arqueològics duts a terme a la Catedral de Tarragona serà el 22 d’octubre http://bit.ly/9fZFTn […]

  • Jaume Massó

   14/10/2010 - 13:19

   Home, què bé! Així no em podreu criticar al final de la meva conferència del Curs d’Història i Arqueologia Cristiana, que faig al mateix dia i (gairebé) hora… I vosaltres us estalvieu la meva presència.

  • Els autors

   14/10/2010 - 23:52

   Benvolgut amic, que la teva conferència és el dijous 21 i no el divendres 22!! Una abraçada!!!!!

  • Jaume Massó

   15/10/2010 - 8:26

   Cert, anava fixat. El 22 tinc un parell de coses més i m’havia liat. Que vagi molt bé la conferència! Per cert, ¿què opineu d’això que diu el col·lega Ruiz de Arbulo del tros de dit de l’estàtua d’August?

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús