Imatges de la roda de premsa

Amb la tranquil·litat que dóna el diumenge, us adjuntem una sèrie d’imatges de la roda de premsa de dijous passat en què, per damunt de tot, vam voler transmetre una imatge de proximitat entre la gestió del patrimoni i la seva difusió. A part de la premsa, també ens hi van acompanyar amics que ens fan costat en la nostra tasca.

D’esquerra a dreta i de dalt a baix. En Hauschild demanant més informació; Les troballes a l’abast de tothom; Un interrogatori agradable; Arqueologia mediàtica o arqueologia de proximitat?; La consellera, molt interessada per les tècniques de saurí del Sr. Arturo. Al darrere, el periodista d’El País pren notes; En Jaume Massó analitza el fragment d’inscripció que tant ha demanat.

roda premsa1.jpgroda pemsa 2.jpgroda premsa 3.jpg

roda premsa 4.jpgroda premsa 5.jpgroda premsa 6.jpg

Comparteix

  Etiquetes: , ,

  Comentaris

  • Jaume Massó

   02/08/2010 - 9:37

   ¿Però que no teniu manera de “retocar” una mica les imatges? ¡Mira que “penjar-me” sense “arreglar-me” una mica! Pel que fa a la inscripció, podria avançar que es tracta de C(aius) Macius Texellus, fill d’un tal Munius Guarritus, i que ocupà determinats càrrecs civils i de culte oficial a l’administració de l’any 666 ab urbe condita. Conyes a part, FELICITACIONS!!!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús