Una roda de premsa de campanya

roda 1.jpg

Vista de la Catedral durant la roda de premsa.

·

Al costat del sondeig i envoltats de les saques de terra vam celebrar la roda de premsa final del jaciment acompanyats dels periodistes que, durant aquestes setmanes, ens han seguit. Es pot dir que el principal èxit d’aquesta intervenció és precisament la col·laboració institucional que hi ha al darrere i que, sense cap mena de dubte, és la millor metodologia per a la consecució dels grans objectius.
 
Hi han participat la principal institució de gestió de la ciutat –l’Ajuntament de Tarragona-, un centre nacional de recerca –l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica- i la propietat del Capítol de la Catedral (Arquebisbat de Tarragona), juntament amb un dels seus recursos museogràfics (el Museu Bíblic Tarraconense). D’altra banda, hem comptat amb la col·laboració del Col·legi d’Aparelladors de Tarragona, i no es pot entendre aquesta intervenció sense el marc pluriinstitucional que va propiciar les prospeccions geofísiques (vegeu Les prospeccions geofísiques).
 
La roda de premsa ha comptat amb la participació de la consellera de Patrimoni Històricoartístic de l’Ajuntament de Tarragona, l’arquebisbe metropolità i primat de Tarragona, el Degà del Capítol de la Catedral, la directora de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i els tres directors de l’excavació.

roda 2.jpgroda 3.jpgroda 4.jpg

Comparteix

  Etiquetes: , , , ,

  Comentaris

  • Troben el temple d’Agust, “focus d’admiració a tot el món antic”,

   30/07/2010 - 17:15

   […] Una roda de premsa de campanya, ahir dijous a la Catadral de Tarragona […]

  • Tona

   26/08/2010 - 20:20

   Doncs sincerament jo no nhe “sentit a parlar” gaire de els excavacions a la premsa, ni escrita ni televisiva, recordo un article al diari (No se si era La Vanguarida o El Periodico de Catalunya) on apareixia el web exacte del blog (on epr cert estava mal escrit) i aixi m’hen vaig aseventar, pero no va ser al principi, crec que era la segobna setmana dexcavacions. Posteriorment vaig veure un altre article a un diari de la zona (Tarragona) explicant la jornada de portes obertes.

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús