Anem acabant

Com ja deveu suposar, l’excavació està a les acaballes. Aquest dijous, a les 11 del matí, farem una roda de premsa final i, excepte alguna cosa puntual, ja hem acabat l’excavació i ens estem centrant en els treballs de documentació final: tractament dels materials arqueològics, revisió de la documentació i documentació gràfica.
 
Anirem afegint continguts fins a les vacances de l’agost i el bloc es mantindrà obert fins a la tardor. Us avisarem quan marxem.
 
Us adjuntem imatges de les tasques quotidianes. Hem excavat amb pic i pala o amb el paletí i l’escombra. Segons el que convenia. També hem hagut de fer servir un martell pneumàtic per trencar un horitzó constructiu o garbellar la terra en l’estratigrafia constructiva del basament del temple. Pel que fa als materials, ja els hem rentat, siglat i gairebé classificat. Ens hem fet un fart de netejar, fins i tot amb aspiradora, i comencem a introduir dades a l’ordinador. Ah! hem ensenyat el que hem pogut als alumnes i hem mantingut un bloc! Ha estat el primer cop que ho hem fet.

ordinador fi.JPGmartell fi.JPGgarbellant fi.JPG

renta fi.JPGvernís fi.JPGaspirant fi.JPG

ensenyant fi.JPGnetejant fi.JPG2. Aguantant la mira fi.JPG

1.prenent cotes fi.JPGclassificant fi.JPG

Comparteix

  Etiquetes: , , , , , , ,

  Comentaris

  • Pol

   27/07/2010 - 20:21

   No marxeu!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús