Les fotos d’en Quim (II)

quim9.jpgquim10.jpgquim11.jpg

quim12.jpgquim13.jpgquim8.jpg

Comparteix

  Comentaris

  • Tweets that mention Les fotos d’en Quim (II) – Sapiens.cat — Topsy.com

   23/07/2010 - 12:19

   […] This post was mentioned on Twitter by Mika Mouse, Sapiens.cat. Sapiens.cat said: Mira més fotografies de l'excavació a la Catedral de Tarragona, del nostre amic Quim! http://ow.ly/2fdLz […]

  • Marc

   02/08/2010 - 12:07

   Jo de gran vull ser arqueoleg i estic molt interesat en el tema dels romans. M’apassiona!!. A mi m’agradaria que totes les restes que trobessin en una excavació no las tapessin, sinó que posessin rajoles transaprents per poder-les veure i fer una vida normal sense que ningú s’enfadès perque es podria circular i es podrien obrservar les restes.

  • Marc

   02/08/2010 - 12:35

   M’agradaria poder col·laborar en alguna excavació arqueologica. Si algú sapiques en quina podria ajudar o colo·laborar em podrieu avissar? tinc 15 anys.

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús