Jordi Creus i Esteve

Jordi Creus

Jordi Creus

Vaig néixer a Tremp, Pallars Jussà, l’any 1964. Sóc editor de SÀPIENS. Em vaig llicenciar en història per la Universitat de Barcelona i sóc un ferm partidari de la divulgació i de l’aproximació al gran públic del nostre passat.

Aquesta mateixa vocació ha impregnat els diversos llibres que he escrit en els darrers anys,  molts d’ells de temàtica històrica. Per exemple, ‘El Pirineu perdut’ (Ara Llibres, 2003) centrat en la recuperació dels vells oficis, tradicions o llegendes de la serralada pirinenca. O ‘Memòria dels Pirineus’ (Ara Llibres, 2004), un seguit d’entrevistes a personatges de més de vuitanta anys de les comarques pirinenques que havien viscut una realitat i una forma de viure sensiblement diferents de l’actual.

El meu darrer llibre és  ‘Dones contra Franco’ (Ara Llibres, 2007), on explico les vides i les experiències de sis dones que, des de diferents postures ideològiques es van enfrontar a la dictadura.

Comparteix

  Comentaris

  • toni velez

   04/06/2010 - 18:01

   Jordi,en acabar el sopar vaig anar dirctament al ordinador per buscar informacio sobre Serrallach (l´espia al servei de Hitler) i Eureka.Si vols saber quelcom mes tan sols clika Jose Antonio Serrallach Julià.Fins la propera.

  • JOSEP BARTRES SADURNI

   14/07/2010 - 16:02

   Jordi solsament unes lletres per a saber si has rebut un retall de diari que vaig enviarte ara fa uns dies del diari LA RAZON sobre HILTLER a la presó.
   Res mes una abraçada

   josep bartres sadurni
   suscriptor 802271

  • EL PANTOJA

   24/01/2011 - 17:28

   Jordi ahir varem trobar a faltar el teu bon fer en l’art de cuinar paelles, ho vam tenir que trampejar i miraculosament ens ba xortir bastant bona esperem tenir-te aviat amb nosaltres

  • Albert Rubio

   21/04/2014 - 23:48

   Hola Jordi. Vam col·laborar junts en l’edició d’un article sobre excavacions arqueologiques a Oaxaca (Mèxic). Voldria parlar amb tu d’un tema. Si us plau, pots enviar-me una adreça electrònica de contacte. Gràcies.

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús