Les xifres de Sàpiens

La nova onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura ha situat la nostra revista davant de les xifres de lectors més importants de la nostra història. Centrant-nos en el Principat, la mostra —que es basa en enquestes molt rigoroses a més de trenta mil persones— situa una vegada més SÀPIENS com la revista d’història més llegida a Catalunya, amb 128.000 lectors mensuals, per damunt d’altres publicacions com ‘Historia National Geographic ‘ o ‘Historia y Vida’. L’alegria és completa amb la important pujada de la resta de revistes de la nostre empresa. Per exemple, ‘Descobrir’ i ‘Time Out Barcelona‘ també assoleixen la xifra de lectors més alta fins ara (51.000 i 29.000 respectivament), mentre que ‘Cuina’ esdevé una altra vegada  la revista líder de gastronomia a Catalunya.

Però, en relació a SÀPIENS, les xifres del Baròmetre encara ens diuen més coses. Per exemple, que el 65% dels nostres lectors són homes, i que la majoria pertanyen a les franges d’edat entre 25 i 44 anys i entre 45 i 64. I que els joves fins a 24 anys són força més nombrosos que els majors de 65 anys. I també que el 16% dels nostres lectors té el castellà com a primera llengua, que gairebé la meitat tenen estudis superiors i que el conjunt dels seguidors de SÀPIENS estan repartits de manera molt homogènia pel territori del Principat, amb especial incidència en comarques com el Pla de l’Estany, el Garraf, Osona, el Ripollès, el Pallars Jussà o les Garrigues.

Comparteix

  Etiquetes: , , , , ,

  Comentaris

  • Ruben

   03/08/2010 - 08:23

   Moltes felicitats, us ho mereixeu. Realment, desde Sàpiens heu demostrat que es pot tenir èxit i del gros fent revistes en català. Només cal fer-les be, de manera professional. Continueu així i les xifres seran cada dia més grans.

  • Silvestre

   03/08/2010 - 15:31

   Però això es una pasada. Sàpiens per damunt de la resta de revistes d’historia, totes elles en castellà, naturalment, i la majoria fetes des de Barcelona. No sabia que l’èxit de Sàpiens fos tant enorme. Continueu per aquest camí, explicant les coses de forma senzilla i el públic us continuarà responent. Felicitats, amics de Sàpiens.

  • Pol

   04/08/2010 - 17:09

   Felicitats al Sàpiens. Ara bé, aquesta és l’única revista que català entre les més venudes. Què passa? Que la gent no vol llegir en la llengua pròpia del país? O bé, fora del Sàpiens, les revistes en català no tenen prou qualitat? Felicitats pel darrer número, elde Blanca d’Anjou. Gran article. Aquest iel de l’inframon maia. Brutals!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús