Sàpiens i els nous temps

Ja fa mig any que vam redissenyar la revista, i la veritat és que el nou SÀPIENS, des del meu punt de vista, és força més interessant que l’antic. Els temps canvien i els productes editorials s’han d’adaptar. Per exemple, en aquests moments se’m fa impossible imaginar el SÀPIENS sense la seva branca digital, sense aquest blog i sense la gran quantitat d’informació que les noves tecnologies permeten que puguem oferir als seguidors de la nostra marca. L’encotillament que representa el paper troba el complement perfecte amb internet. Per exemple, gràcies al web podem oferir entrevistes força més extenses amb personalitats de la talla de Jean Pierre Filiu, Jordi Savall o Raimon, per posar tres exemples recents. Per altra banda,  les noves tecnologies també necessiten encara el complement d’un format més convencional, de lectura més reposada.

La informació que generem actualment al voltant de la marca SÀPIENS és molt superior a la que oferíem fa, per exemple, només sis mesos. I us puc assegurar que jo, com la Clàudia Pujol o la Sònia Casas, mai havíem estat tantes hores a internet. A poc a poc, el nostre web es va fent més i més gran. Per exemple, des de fa pocs dies podeu tant consultar el contingut de tots els números de la nostra revista com viatjar virtualment per la història a través de la nostra línia del temps. Adaptar-se als nous reptes sempre paga la pena. Perquè adaptar-se als nous reptes és una garantir que aquests no et passaran pel damunt. Amb tota la seva força.

Comparteix

  Etiquetes: , , ,

  Comentaris

  • Pol

   27/07/2010 - 08:41

   Moltes felicitats, tan pel rediseny al que fas referència com pel web. Jo tampocpuc imaginar-me sense poder consultar cada dia aquest sapiens.catque tan m’agrada. Gràcies i endavant. Per cert, ja era hora que poguéssim tenir un índex de les revistes.

  • Ruben

   27/07/2010 - 20:29

   Feia molt temps que esperava aquest índex. Per a mi ja era una obsessió. Ara el que heu de fer amics de Sàpiens és fer-lo una mica més senzill, per exemple amb paraules clau. Bona feina!

  • Jordi Rosell

   28/07/2010 - 12:03

   Felicitats i gràcies per la vostra feina.

   No sé on haig de dirigir el comentari que us vull fer, per això ho poso aquí i vosaltres en fareu l’ús que us sembli més convenient. Faig referència a l’accident d’avió al Montseny, al que heu dedicat els vostres estudis en els dos últims números (92 i 93) publicats, que es produí fa quaranta anys. Estic d’acord amb vosaltres de que fou una tragèdia notable i, per tant, és oportú que en parleu. Em sorprèn, PERÔ, que en cap moment no es mencioni, tant sols, un altre accident que hi ha haver al mateix lloc una vintena d’anys abans, a l’estiu (juliol?) del 1958 o 1959, no ho trecordo ben bé. També hi va haver una colla de morts totalment calcinats.

   Bé, si creieu que val la pena de parlar-ne més feu-m’ho saber i estaré encantat d’explicar-vos com ho vaig viure.

   Atentament

   Jordi Rosell

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús