Roda de premsa amb Joan Laporta

He anat a la sala de premsa del Barça per fer la presentació als mitjans de la primera fase de les investigacions que hem dut a terme per localitzar la fossa clandestina on va ser enterrat  el president del F.C. Barcelona Josep Sunyol i tres col·laboradors seus.

Aquestes persones, que es dirigien al front de Madrid durant els primers dies de la guerra civil, van tenir la mala fortuna de traspassar per error les línies republicanes i caure en mans de les forces sublevades, que les van detenir i, posteriorment, les van afusellar sense cap judici previ.

Durant la roda de premsa s’ha presentat el darrer número de Sàpiens, dedicat a la figura de Sunyol, i un documental realitzat per Barça TV que ha seguit les nostres investigacions per la serra madrilenya a la recerca de la fossa del president màrtir del F.C. Barcelona.

El president Joan Laporta s’ha mostrat molt satisfet d’haver ajudat en una recerca que tindrà continuïtat en els darrers mesos. I ho farem amb la mateixa gent que ens ha ajudat fins ara, Condor Georadar i la Societat de Ciències Aranzazi, els millors experts que hi ha a l’Estat espanyol en detecció de fosses coumnes de la guerra civil.

Comparteix

  Etiquetes:

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús