Volem ser referent

sapiens.jpg

El Telenotícies de TV3 es va fer ressò, ahir, de la posada en marxa tant del nou web de Sàpiens com dels de Descobrir Catalunya i Cuina. Mentre veia aquelles imatges i sentia la veu del Jordi Aguilera explicant-ho, vaig sentir-me orgullós de les nostres marques i, sobretot, de la gent que les fa possibles. Queda molta feina per fer, és veritat, però els nostres portals —els tres mencionats més de de Time Out Barcelona— han començat amb bon peu per convertir-se en referents en el món de la història, el turisme, la gastronomia i l’oci, tal com ja ho són els seus germans de paper.

Des del punt de vista de Sàpiens, aquesta nova finestra ens ha d’ajudar a ser molt més actius i a tenir una major relació amb els nostres lectors. Des de sempre, aquesta ha estat una de les nostres obsessions. Ara tenim una eina molt potent, plena de propostes interessants i de blogs amb ganes de dir coses tant pel que fa al nostre passat com a aquells fets de l’actualitat susceptibles d’anàlisi en clau històrica.

Comparteix

  Etiquetes: ,

  Comentaris

  • Lluis

   03/05/2010 - 23:32

   Felicitats i endavant sou necessaris

  • elisenda

   04/05/2010 - 16:13

   Sóc lectora habitual de TimeOut i de Sàpiens i penso que fèieu molt falta.

   Salut.

  • Biel Morell

   04/05/2010 - 19:08

   Ja sou un refernt, endavant i felicitats

  • tonina

   06/05/2010 - 20:21

   Uf, moltes felicitats!!!Espero que tingueu molt èxit!!! I
   M’encanta quan parleu amb gent que us explica fets històrics!!! Vaig flipar el setembre del 2005 quan vau entrevistar a una dona que era maqui que el temps del franquisme havia estat empresonada. Era un reportatge molt bo i molt pedagòfic i precisament el signaves tu mateix. És que em va impressionar. Ara ja ha passat molt temps, però segur que em faré vella i encara el recordaré!!!
   Aprofito per comentar-te a veure si treus un nou llibre. Ja se sap que els autors han de descansar, però ara ja començaria a tocar, no?
   Apa treballeu molt, que soms molta gent que us seguim i ens ho passem molt bé!!!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús