HistoTube, el portal de vídeos històrics en català

Avui mateix ha entrat en funcionament l’HistoTube. Què és Histotube? Histotube és una eina que pretén ser un lloc de referència pels vídeos de temàtica històrica en Català. Ideat per quatre joves historiadors, tots ells blogaires (i de molta qualitat), Histotube neix de la necessitat de trobar punts de trobada i recursos gràfics per acompanyar la divulgació històrica.

Histotube.jpg

El lloc web d'HistoTube

De moment, HistoTube disposa de diversos vídeos en el seu fons, que seran paulatinament ampliats. Personalment crec que és una bona iniciativa, que pot esdevenir una eina molt útil per tots els interessats en la comunicació històrica en català i en un format audiovisual.Per exemple, podem fer una passejada virtual pels carrers de l’antiga Bàrcino, o veure un document sobre el naixement del feudalisme a Catalunya, entre moltes altres possibilitats que ens ofereix aquest portal.

Tanmateix, el projecte és obert a tots aquells interessats en pujar els seus propis documents visuals (reportatges, entrevistes, documentals, notícies…). Tant de bo el projecte es consolidi i es converteixi en un portal de referència (un més) per la difusió dels continguts històrics en la nostra llengua.

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús