La imatge miraculosa de Santa Maria del Mar i la llegenda del flassader condemnat

imatge santa ma del mar

Imatge de l'àbsis de Sta Ma del Mar

A la nostra ciutat tenim algunes estàtues que son especialment famoses com ara la de Cristòfor Colom o la salamandra de Gaudí del Park Güell. D’altres, no tan conegudes pels turistes com per exemple les que decoren tot el Passeig de Sant Joan amb personatges històrics com Clavé o Jacint Verdaguer, o el mascaró de proa del Mercat del ninot, del que parlàvem l’altre dia, son tot un referent per als Barcelonins. D’altres, com la imatge que es troba a l’absis de l’església de Sta. Ma del Mar passen sovint desapercebudes. En coneixeu la llegenda?

Clica aquí per saber-ne més

Comparteix

  Etiquetes: , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús