Articles Numerats, un home “tocat del meló”

articles numerats

Barcelona és una ciutat plena de personatges estrafolaris que la fan més divertida. Sense ells,  la vida seria molt més monòtona. Ara coneixem l’Amparito de Granada, mítica “cantaora” que s’enganxava al videomaton de BTV o l’incombustible Sr. Eusebi de Gràcia, que ven dibuixos als joves mentre canta Frank Sinatra. Doncs bé, antigament també en teníem molts de personatges cèlebres com aquests, i no, no parlo de la Monyos, parlo de Josep Cardona, també conegut amb el seu pseudònim “Articles Numerats”, un “tocat del meló” tal com el definia el seu contemporani Santiago Russinyol. El Sr. Articles Numerats tenia una filosofia de vida ben curiosa com veureu…

Clica aquí per saber-ne més

Comparteix

  Etiquetes: ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús