Quan el món va començar de nou: un balanç de la Segona Guerra Mundial

Aquest hivern –  primavera tindrà lloc a la Facultat de Geografia i Història un curs sobre l’impacte i el desenvolupament de la II Guerra Mundial, tenint en compte que l’any passat van acomplir-se setanta anys de la seva fi. El curs està organitzat pel CEHI i la Universitat de Barcelona i hi participen diversos professores i professors vinculats a la nostra Secció. Cada sessió està dedicada a una temàtica específica i conduïda per un ponent diferent.

Les dates del curs són les següents:

de l’1 de febrer al 5 d’Abril de 2017

els dimecres de 12 a 14h

Sant Joan Despí – Torre de la Creu

Trobareu tota la informació necessària ací

Us animem a participar-hi!

Comparteix

  Etiquetes: , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús