El país de les meravelles

No sé si som un país fotogènic, però del que no tinc cap dubte és que la revista Descobrir Catalunya, en aquests tretze anys de recorregut, ens ha donat a conèixer la millor cara dels nostres pobles i ciutats. I, això, segurament és així perquè s’ha rodejat dels millors fotògrafs i ha buscat la complicitat dels periodistes del territori. Aleshores, el resultat és com quan visites un poble o un museu guiat per algú que el coneix i se l’estima: n’acabes descobrint l’ànima.

L’exposició sobre els primers 150 números del Descobrir Catalunya que es pot veure al Palau Robert fins al març, és un reflex fidel de la revista degana de geografia i viatges a Catalunya. La seva comissària, la periodista i escriptora Cristina Masanés, ha tingut l’encert de reflectir aquest esperit en una exposició testimonial: “Hem deixat que sigui la veu d’escriptors i periodistes, la mirada dels fotògrafs, la professionalitat dels successius equips de redacció de la revista i la complicitat dels lectors, el que ens guiï pels indrets de la nostra geografia”.

Només entrar, trobareu uns originals senyals de trànsit que indiquen el recorregut per contemplar unes fotografies impressionants o alguns reportatges cèlebres. De moment, ja tenim 150 finestretes (de fet, 151, perquè ja hi ha al quiosc la revista de desembre) per contemplar el territori. Que en siguin moltes més!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús